De firma Nix Design is een fabrikant van eetkamerstoelen, fauteuils en banken. Daarnaast voeren wij nog een brede eiken tafel collectie. Met de ontwikkeling en productie volledig in eigen beheer, hanteert Nix Design een succesformule, die garant staat voor een altijd hoogwaardige en trendsettende productlijn tegen zeer gunstige prijzen. Minstens twee keer per jaar wordt onze collectie aangepast, evenals de stoffen en leder collectie. Wij werken met prachtige stalenboeken met meer dan 700 verschillende stoffen.

nixdesign.nl

Vermeer meubelen is een fabrikant van eigentijdse meubelen met een pure vormgeving waarbij alles mogelijk is. Denk daarbij aan speciale maatvoeringen en verschillende kleurafwerkingen. Modellen worden in eigen beheer ontwikkeld en hoofdzakelijk vervaardigd van natuurlijke producten, veelal in eiken! Met eigen transport worden de meubelen na zorgvuldig verpakken met de benodigde aandacht bezorgd.

vermeermeubelen.nl

Geur beïnvloedt de emotie voor 75% en zorgt voor 100x zoveel herinnering aan een gebeurtenis of specifieke locatie zoals uw winkel. In eigen beheer maken wij voor u de mooiste geuren. Door middel van onze high-tech diffusers zorgen wij voor de perfecte geur-beleving in uw showroom. Onder eigen label kunnen uw klanten zo ook uw eigen geur thuis beleven, in de vorm van kaarsen, roomsprays en geur-sticks.

delushfragrances.com